top of page

Veel gestelde vragen*


Moet ik een fotoshoot ruim op voorhand boeken?

Stuur zeker een aantal weken op voorhand een berichtje om zeker te zijn van een plaats. Een exacte datum voor de shoot kiezen we in samenspraak.
 

Wanneer moet ik de fotoshoot betalen?

Bij de boeking ontvang je een factuur. Het voorschot (30%) moet binnen de 14 dagen betaald worden. Bij betaling van het voorschot ligt je boeking definitief vast. Uiterlijk op de dag van de fotoshoot betaal je dan het restsaldo, anders kan de shoot niet doorgaan.

 

Wat als het weer tegenvalt op de dag van de fotoshoot?

Ik volg het weerbericht op. Als ik vaststel dat het weer niet geschikt zal zijn (vb. zware regen of storm) dan verwittig ik je tijdig en zoeken we samen een nieuwe datum.
 

Doe je ook fotoshoots op binnenlocaties?

Ik werk het liefste met natuurlijk licht. De shoot vindt buiten plaats, ofwel op een overdekte locatie met veel lichtinval. Ik doe vaak shoots op het strand, maar ook in het bos, in een park of in een openluchtmuseum (zoals bv. Verbeke Foundation).
 

Doe je ook aan huwelijksfotografie?

Ik doe geen volledige huwelijksreportages. Ik bied wel een 'loveshoot' aan. Deze formule is ook geschikt voor verloofde en pas gehuwde koppels. De loveshoot kan dezelde dag gecombineerd worden met een 'family shoot'. Stuur mij gerust een berichtje en ik bekijk wat ik voor je kan betekenen.
 

Maak je ook pasfoto's?

Nee.
 

Wanneer ontvang ik de foto's van mijn fotoshoot?

Binnen de 14 dagen ontvang je een link naar een online galerij. Hier kan je de foto's in preview (met watermerk) bekijken. Aan jou om je favorieten te kiezen! Die lever ik je dan binnen de 7 dagen in hoge resolutie en zonder watermerk.

Kan ik meer foto's aankopen dan aangeboden in het pakket?

Je kan zeker extra foto's aankopen. De (meer)prijs hiervan is 9,00 EUR/stuk.

Kan ik niet gewoon alle foto's uit de online galerij aankopen?

Natuurlijk! Ik bied altijd ook een prijs op maat aan voor de aankoop van de volledige galerij.
 

Krijg ik de foto's afgedrukt?

De foto's worden digitaal aangeleverd via Wetransfer.

 

Mag ik volledig vrij beschikken over de digitale foto's?

Je mag de foto's vrij gebruiken in de privé-sfeer, ook via sociale media. Je mag hierbij het formaat van de volledige foto vergroten of verkleinen, maar je mag de foto's niet bewerken (vb. omzetten naar zwart/wit, een deel uit de foto knippen,...). Commercieel gebruik is ook niet toegestaan.

Deel je een foto op facebook of instagram, dan zou ik het leuk vinden dat je me 'tagt'.

Kan ik bij jou tegen betaling afdrukken van foto's  of een fotoboek bekomen?

Ja, dat kan. Ik werk met een vaste leverancier en help jullie met plezier verder. Zeg me wat je wenst en ik bezorg je een offerte op maat.
 

Heb je ook cadeaubonnen?

Zeker! Je kan een cadeaubon aankopen met een minimale waarde van 25,00 EUR.

Geen antwoord gevonden op je vraag? Stuur mij gerust een berichtje en ik antwoord je zo snel mogelijk!

*De antwoorden op de vragen moeten steeds uitgelegd worden in het licht van en in overeenstemming met de toepasselijke algemene voorwaarden. De antwoorden mogen niet zo begrepen worden als zouden zij afwijken van of een uitzondering maken op de algemene voorwaarden. Bij vermeende tegenstrijdigheid hebben de algemene voorwaarden steeds voorrang.

bottom of page