top of page

Over mij

Een foto is meer dan een moment vastleggen. Het zijn de emoties die ons elke dag bewegen, zoals passie, geluk, vriendschap en liefde, die we ermee willen vangen. 

 

Fotograferen, ooit deed ik dat enkel voor mezelf en mijn gezin. In 2017 ontdekte ik echter hoe leuk het is mijn foto's met anderen te delen. Als voetbalmama maakte ik er een gewoonte van om elke zaterdag mijn voetballende zonen te fotograferen. Al snel breidde ik mijn aandacht uit naar de andere spelertjes en naar het gehele team. Mijn gedeelde foto's kenden succes. Het motiveerde mij om mijn passie na te jagen en me verder te verdiepen in fotografie. Als hobbyfotograaf bekwaamde ik me in portretfotografie, zowel van volwassenen als van kinderen en gezinnen. In 2021 besliste ik om van fotografie ook mijn beroep te maken, omdat het leven te kort is om kansen te laten liggen.

 

Wil jij graag een uniek moment vastleggen, zonder de emoties van het ogenblik verloren te laten gaan, dan kan ook jij een beroep doen op mij. Mijn stijl kan je beschrijven als puur, spontaan en vrij, want ik hou van naturelle en ongedwongen fotografie. Ik fotografeer altijd in open lucht bij natuurlijk licht, want zo komt mijn stijl het beste tot zijn recht!

 

Een fotosessie bij mij heeft maar één doel: jou laten stralen!

Blijf lekker jezelf en de rest komt vanzelf. 

Groetjes,

Kim De Wulf

bottom of page